Plimbareti pe banii nostri: Sute de mii de lei cheltuiti de parlamentari fara ca ei sa dea socoteala

Sambata, 26 Decembrie 2015, ora 21:32
879 citiri
Plimbareti pe banii nostri: Sute de mii de lei cheltuiti de parlamentari fara ca ei sa dea socoteala
Foto: Camera Deputatilor

Parlamentarii romani au cheltuit in 2015 peste 2 milioane de lei pe deplasari in strainatate. S-au plimbat in SUA, Mexic sau Japonia, dau au uitat sa dea socoteala pentru banii cheltuiti, asa cum prevad reglementarile legale in vigoare.

De exemplu, Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a cheltuit in luna februarie circa 30.000 de lei pentru o deplasare de patru zile in Israel, dar pe site-ul Camerei Deputatilor nu exista nicio informatie legata de ce-a facut el acolo, informeaza Digi24.

Circa 31.000 de lei a cheltuit si deputatul Mircea Lubanovici pe o vizita de 8 zile efectuata in SUA in luna septembrie. Si acesta a uitat sa prezinte un document justificativ pentru banii cheltuiti, informeaza sursa citata.

Aproape 59.000 de lei au cheltuit doi deputati pentru sapte zile petrecute in SUA in luna mai, insa contribuabilul care i-a trimis in Parlament nu poate afla despre cine este vorba, pentru ca pe site-ul Camerei nu scrie.

In schimb, se stie ca liberalii ...citeste mai departe despre "Plimbareti pe banii nostri: Sute de mii de lei cheltuiti de parlamentari fara ca ei sa dea socoteala" pe Ziare.com

#cheltuieli deplasari externe deputati 2015 , #Stiri Guvern