Platforma Romania 100 a lui Ciolos continua sa creasca - are peste 30.000 de membri. Ce va face in continuare

Miercuri, 24 Mai 2017, ora 16:42
1102 citiri
Platforma Romania 100 a lui Ciolos continua sa creasca - are peste 30.000 de membri. Ce va face in continuare
Foto: Ziare.com

Peste 30.000 de romani s-au inscris deja in Platforma Romania 100, in cele doua saptamani dupa ce miscarea cetateneasca fondata de Dacian Ciolos impreuna cu cativa dintre cei mai apropiati colaboratori ai sai a fost lansata.

"Romania 100 devine o comunitate de oameni care vor arata masura nivelului real de dorinta si de asumare a unei altfel de societati.

Ne-am intalnit de curand in echipa pentru a gasi cele mai bune modalitati de punere in valoare a energiei generate de mobilizarea voastra", a scris pe Facebook Dacian Ciolos.

Acesta a transmis si un mesaj catre comunitatea Romania 100, postat pe site-ul platformei.

"In doar cateva zile de la lansarea Platformei Romania 100, ne-am adunat peste 30.000 de romani cu aceleasi asteptari, valori si principii civice. Mai mult decat atat, unii dintre voi ati decis sa va implicati, sa contribuiti cu resurse financiare sau cu experienta si timpul vostru", se arata pe site-ul Platforma Romania 100.

Pe langa cele peste 30.000 de persoane inscrise, au fost primite peste 7.000 de CV-uri.

Pana pe 15 iunie, moderatorii Romania 100 vor initia dialogul cu grupurile tematice, pana pe 15 iulie se primesc propuneri si se definitiveaza componenta comunitatilor tematice, iar pana pe 15 septembrie se initiaza dezbaterile proiectelor Romania 100 in comunitatile teritoriale.

"Intentionam sa constituim cate o comunitate tematica prin care sa dezvoltam proiecte in domenii cheie pentru cresterea Romaniei in fiecare din aceste zone de actiune:

Justitie;Buna guvernare;Economie si antreprenoriat;Politici sociale;Educatie;Sanatate;Romania in UE;Romania digitala;Agricultura si dezvoltare rurala;Mediu si dezvoltare durabila;Relatii externe;Diaspora;Politici energetice;Transport si infrastructura;Cultura, patrimoniu si turism", se mai arata pe pagina Platformei.

De asemenea, pentru fiecare dintre cele 15 zone de actiune au fost alesi moderatori "pentru a facilita discutiile si a integra raspunsurile voastre in documentele finale".

Iata moderatorii celor 15 domenii:

Justitie - Adrian Baboi-StroeBuna guvernare - Victor Giosan si Violeta AlexandruEconomie si antreprenoriat - Dragos Pislaru si Ionel DancaPolitici sociale - Maria Gheorghiu si Dragos PislaruEducatie - Mirabela AmarandeiSanatate - Vlad VoiculescuRomania in UE - Alin MitutaRomania digitala - Dan NechitaAgricultura si dezvoltare rurala - Cristian Ghinea si George CateanMediu si dezvoltare durabila - Raul Pop si Erika StanciuRelatii externe - Oana Popesc ...citeste mai departe despre "Platforma Romania 100 a lui Ciolos continua sa creasca - are peste 30.000 de membri. Ce va face in continuare" pe Ziare.com

#Platforma Romania 100 Ciolos, #inscrieri Platforma Romania 100, #Dacian Ciolos Romania 100 , #Stiri Guvern