Planurile lui Ciolos pentru absorbtia de fonduri europene

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 20:18
944 citiri
Planurile lui Ciolos pentru absorbtia de fonduri europene
Goto: Guvernul Romaniei

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti, dupa discutiile purtate la Ministerul Dezvoltarii, ca a insistat mai mult asupra gradului de absorbtie a fondurilor europene si pe impactul acesteia asupra diferitelor sectoare prioritare.

"Am discutat mai mult despre fondurile europene, in ideea in care ministerul este intr-un anumit fel finantator atat pe programe de investitii la nivel local, la nivel regional, dar vizeaza si anumite politici sectoriale pe care le avem ca prioritate. Am insistat pe faptul ca, de acum inainte, cand vorbim de fonduri europene, as vrea sa nu mai tratam fondurile ca pe o sursa de finantare doar, ci sa ne concentram pe gradul de absorbtie. Vreau sa ne concentram si pe calitatea absorbtiei, si pe impactul acesteia pe diferite sectoare pe care ne-am stabilit anumite prioritati", a precizat Ciolos.

Sah la Dacian Ciolos! Alegerea grea a premierului

El a adaugat ca la MDRAP exista un instrument care permite masurarea impactului anumitor investitii la nivel... citeste mai departe despre "Planurile lui Ciolos pentru absorbtia de fonduri europene" pe Ziare.com

#Ciolos fonduri europene, #Ciolos fonduri europene absorbtie , #Stiri Guvern