Piata Universitatii Virtuala, alternativa la clasa politica din Romania? Cum te inscrii

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 11:39
852 citiri
Piata Universitatii Virtuala, alternativa la clasa politica din Romania? Cum te inscrii
Foto: Romania Curata

Alianta pentru o Romanie Curata (ARC) a lansat Piata Universitatii Virtuala, un proiect menit sa ajute clasa politica, de unde se pot ridica noii politicieni.

Potrivit Alinei Mungiu-Pippidi, in politica este un moment de rascruce. Mii de oameni vor intra in politica in acest an si anul viitor, oameni din societatea civila sau independenti. "Ei trebuie sustinuti, iar clasa politica trebuie mobilizata", a mai explicat aceasta necesitatea infiintarii unei astfel de platforme, informeaza Romania Curata.

"Am construit-o ani de zile. Suntem foarte multumiti de ea, nu este a noastra si nu o controlam. O Romanie curata este pe buzele tuturor. De aceea, vom folosi spatiul virtual al Romaniei Curate, in care au fost in ultimele zile 200.000 de persoane, o sa il consideram ca un laborator pentru a crea o clasa politica alternativa.

Alina Mungiu Pippidi ii propune lui Ponta ca 500 de cetateni sa poata infiinta un partid

Credem ca suntem datori sa facem asa ceva. Credem ca nu exista ...citeste mai departe despre "Piata Universitatii Virtuala, alternativa la clasa politica din Romania? Cum te inscrii" pe Ziare.com

#Alianta pentru o Romanie Curata, #Piata Universitatii Virtuala, #platforme politice fara afiliere , #Stiri Guvern