Petre Roman s-a inscris in cursa pentru candidatura la Primaria Capitalei - cu cine se va bate

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 22:45
1156 citiri
Petre Roman s-a inscris in cursa pentru candidatura la Primaria Capitalei - cu cine se va bate
Foto: Arhiva Digi 24

Petre Roman a declarat, miercuri, ca s-a inscris in competitia interna a PNL pentru Primaria Capitalei, afirmand ca este momentul ca Bucurestiul sa fie condus de "un bucurestean cu principii si competente profesionale" menite sa contribuie la dezvoltarea Capitalei.

"Intentia mea de a candida pleaca de la faptul ca sunt bucurestean de cand m-am nascut si pana astazi. Cred ca este foarte important ca, in sfarsit, Bucurestiul sa fie condus de un bucurestean cu anumite principii si competente profesionale, cu o viziune pentru dezvoltarea Bucurestiului", a declarat Petre Roman, pentru MEDIAFAX.

Liberalul a mai sustinut ca, pana acum, Bucurestiul nu a beneficiat niciodata de o viziune in acord cu nevoile si aspiratiile bucurestenilor.

"Trebuie sa intelegem ce este comun in ceea ce isi doresc bucurestenii, pentru ca in Capitala este o mare diversitate", a mai spus Petre Roman.

El a afirmat ca bucurestenii sunt cei care vor hotari care va fi cel mai bun candidat, precizand ca PNL ...citeste mai departe despre "Petre Roman s-a inscris in cursa pentru candidatura la Primaria Capitalei - cu cine se va bate" pe Ziare.com

#Petre Roman candidat primarie Bucuresti PNL, #PNL candidati primarie Bucuresti 2016 , #Stiri Guvern