Pensii speciale pentru parlamentari: Toti liberalii, mai putin unul, si-au retras semnaturile

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 16:19
1062 citiri
Pensii speciale pentru parlamentari: Toti liberalii, mai putin unul, si-au retras semnaturile

Deputatul PNL Cristina Pocora a declarat miercuri ca aproape toti parlamentarii liberali si-au retras semnaturile de pe proiectul de lege referitor la pensiile speciale pentru alesi, din proprie initiativa.

Singurul care nu a facut acest gest este deputatul PNL Radu Zlati, care sustine ca are amendamente la proiectul de lege care ar urma sa creasca semnificativ pensiile primite de parlamentari, scrie Mediafax.

"Sunt in masura sa va comunic, in privinta initiativei PSD privind pensiile speciale ale parlamentarilor, ca deputatii si senatorii grupului PNL si-au retras semnaturile, ramanand numai un singur parlamentar, restul fiind 180 de la PSD, 60 de la celelalte grupuri", a anuntat Pocora.

Ministrul Muncii se spala pe maini de proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari

Referitor la Radu Zlati, aceasta a precizat ca este optiunea sa personala si ca argumentul a fost ca are de adus amendamente la proiectul de lege.

"Este colegul nostru Radu Zlati. Este o optiune ...citeste mai departe despre "Pensii speciale pentru parlamentari: Toti liberalii, mai putin unul, si-au retras semnaturile" pe Ziare.com

#liberali retras pensii speciale, #liberali retras semnaturi pensii, #Radu Zlati pensii speciale , #Stiri Guvern