Pe cine propune ALDE la parlamentare: Tariceanu si Constantin deschid listele in Bucuresti

Marti, 25 Octombrie 2016, ora 22:08
688 citiri
Pe cine propune ALDE la parlamentare: Tariceanu si Constantin deschid listele in Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE) a validat, luni, majoritatea propunerilor de candidati pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Pe liste se afla persoane care nu au mai cochetat pana acum cu politica, fosti ministri, politicieni cu probleme penale, dar si interpreti de muzica populara.

La fel ca PSD, cei de la ALDE se lauda ca au o multime de nume noi printre candidati. Mai exact, partidul sustine ca aproximativ 90% dintre cei inclusi pe liste nu au mai facut politica pana in prezent, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

In Bucuresti, lista pentru Senat este deschisa de catre copresedintele formatiunii, Calin Popescu-Tariceanu. El este seful Senatului si a fost trimis in judecata de DNA pentru infractiunile de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

La Camera Deputatilor, lista este deschisa de catre copresedintele ALDE Daniel Constantin, deputat si fost ministru al Agriculturii in Guvernul Ponta.

Pe locul doi pe lista pentru Senat se afla ...citeste mai departe despre "Pe cine propune ALDE la parlamentare: Tariceanu si Constantin deschid listele in Bucuresti" pe Ziare.com

#lista ALDE alegeri parlamentare, #lista ALDE candidati , #Stiri Guvern