Partidul lui Nicusor Dan da explicatii dupa dosarul lui Bogdan Olteanu: Care e relatia cu Liviu Mihaiu

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 16:53
809 citiri
Partidul lui Nicusor Dan da explicatii dupa dosarul lui Bogdan Olteanu: Care e relatia cu Liviu Mihaiu
Foto: Captura Youtube/Nicusor Dan

Liviu Mihaiu a fost unul dintre sustinatorii activi ai lui Nicusor Dan in campania pentru Primaria Capitalei. L-am vazut in dezbateri televizate alaturi de candidatul USB sau in videoclipuri de campanie in care spunea ca il stie pe Dan inca de pe vremea cand era student.

Acum, cand numele lui Liviu Mihaiu este in centrul unui dosar de rasunet instrumentat de DNA in care viceguvernatorul demisionar al BNR este arestat la domiciliu, partidul lui Nicusor Dan vine cu explicatii.

Clotilde Armand, consilier USB, a tinut sa precizeze duminica faptul ca Liviu Mihaiu nu este "in niciun caz membru" al partidului si ca prezenta sa la prima dezbatere din campania pentru Bucuresti alaturi de Nicusor Dan a fost pur intamplatoare.

"Nu stiu ce s-a intamplat ca atunci, in ultimul moment i s-a cerut lui Nicusor un sustinator, eram toti in alta parte. (...) A fost o cerere de moment, s-a dus si sotul meu atunci. Eram intr-o sedinta cu foarte multi din USB, noi aveam ceva si n-am putut sa ne ...citeste mai departe despre "Partidul lui Nicusor Dan da explicatii dupa dosarul lui Bogdan Olteanu: Care e relatia cu Liviu Mihaiu" pe Ziare.com

#Nicusor Dan Liviu Mihaiu campanie primarie, #Liviu Mihaiu mita guvernator Delta Vintu , #Stiri Guvern