Parlamentul vrea sa puna taxa pe lift pentru turisti: Le oferim gratuit sportul de a urca scarile

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 15:34
1108 citiri
Parlamentul vrea sa puna taxa pe lift pentru turisti: Le oferim gratuit sportul de a urca scarile
Foto: Digi 24 TV

Deputatul Varujan Pambuccian a propus in sedinta conducerii Camerei Deputatilor de saptamana trecuta ca lifturile din Parlament sa nu mai fie folosite de turisti, pe motiv ca se strica si nu sunt reparate, secretarul forului, Niculae Mircovici, sustinand ca cei care nu vor sa plateasca pot face "sport gratuit" pe scari.

Liderul grupului minoritatilor, Varujan Pambuccian, a propus, saptamana trecuta, ca lifturile din Parlament sa nu mai fie folosite de turisti, pentru ca se strica, iar apoi nu exista bani ca ele sa fie reparate, informeaza News.ro.

Deputatul Niculae Mircovici, coleg de grup al lui Pambuccian si secretar al Camerei Deputatilor, a explicat de unde isi are originea aceasta propunere: "Liftul care se foloseste este chiar liftul care are oprire la etajul 3, chiar in dreptul grupului nostru parlamentar (al minoritatilor nationale - n.red.), si care de un an de zile are eticheta pe el ca este in revizie".

Mircovici a explicat ca aceasta idee a fost lansata din ratiuni ...citeste mai departe despre "Parlamentul vrea sa puna taxa pe lift pentru turisti: Le oferim gratuit sportul de a urca scarile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lift Parlament taxa turisti , #Stiri Guvern