Parlamentul i-a votat pe Leonardo Badea si pe fostul sot al Olgutei Vasilescu la sefia ASF

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 13:51
1271 citiri
Parlamentul i-a votat pe Leonardo Badea si pe fostul sot al Olgutei Vasilescu la sefia ASF
Foto: Arhiva Facebook/Leonardo Badea

Deputatul PSD Leonardo Badea a fost votat, miercuri, in plenul Parlamentului, presedinte al ASF.

Parlamentarii au avizat si candidatura lui Ovidiu Razvan Wlassopol pentru functia de prim-vicepresedinte, membru executiv al ASF. Acesta este fostul sot al Olgutei Vasilescu.

Actualul presedinte al Comisiei de Buget-Finante din Camera, Leonardo Badea, a fost votat cu 321 de voturi "pentru" si 38 de voturi "impotriva", iar Ovidiu Razvan Wlassopol cu 338 de voturi "pentru" si 21 de voturi "impotriva".

"Este un mandat foarte scurt, de un an si cateva luni, dar este o provocare. (...) Am luat-o ca pe o provocare importanta, sa incercam sa crestem nivelul de incredere in ASF si gradul de protectie al consumatorului de produse si servicii financiare.

Este o provocare, in care intru cu mare incredere si responsabilitate. Nu vin pentru o functie, ci pentru un proiect (...) ", a declarat deputatul PSD Leonardo Badea, luni, la finalul audierii in Comisiile reunite de Buget si Economie din Parlament.

Leonardo Badea a refuzat sa spuna daca va candida pentru un mandat plin, daca isi indeplineste obiectivele propuse.

"Este prematur sa fac o astfel de analiza. O voi face", a raspuns Badea, adaugand ca isi propune cresterea transparentei privind activitatea ASF.

Intrebat ce experienta in domeniu are, Leonardo Badea a afirmat ca are o vechime de 8 ani si de 18 ani preda in invatamantul superior in domeniu.

Citeste si de ce a fost Misu Negritoiu demis de la sefia ASF ...citeste mai departe despre "Parlamentul i-a votat pe Leonardo Badea si pe fostul sot al Olgutei Vasilescu la sefia ASF" pe Ziare.com

#Leonardo Badea deputat PSD, #Leonardo Badea presedinte ASF , #Stiri Guvern