Parlamentul a taiat azi peste 100 de taxe. Ciolos: In cativa ani, pot creste impozitele

Marti, 25 Octombrie 2016, ora 16:34
803 citiri
Parlamentul a taiat azi peste 100 de taxe. Ciolos: In cativa ani, pot creste impozitele
Foto: Digi 24 TV

Premierul Dacian Ciolos a vorbit, marti, despre posibilitatea ca Guvernul sa atace la CCR legea adoptata de Parlament care prevede eliminarea a 102 taxe, inclusiv a timbrului de mediu si a taxei radio-TV.

"O sa vad care e analiza ministerelor responsabile. Vreau sa mai precizez inca o data: nu numai ca nu suntem impotriva eliminarii, si noi am eliminat unele taxe. Ma bucur sa vad ca aceasta idee a debirocratizarii prinde si ca sunt si alti actori politici care se gandesc la acest lucru, dar nu trebuie sa trecem dintr-o extrema in alta.

Sustinem debirocratizarea si chiar eliminarea unor taxe, am dat aviz pozitiv acestui proiect cu observatii ca in cativa ani de zile pot creste impozitele daca nu vedem de unde finantam anumite programe care erau finantate pe aceste taxe", le-a spus Ciolos jurnalistilor, aflat intr-o vizita de lucru la Centrul Tehnic Titu al Grupului Renault.

Premierul a precizat ca nu va fi contestat intregul proiect, ci anumite aspecte care pot fi considerate ...citeste mai departe despre "Parlamentul a taiat azi peste 100 de taxe. Ciolos: In cativa ani, pot creste impozitele" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos reactie eliminare taxe Dragnea , #Stiri Guvern