Iohannis i-a primit la Cotroceni pe liderii Formatului Bucuresti: Discutii despre rolul Romaniei in regiune si NATO

Marti, 08 Noiembrie 2016, ora 10:54
948 citiri
Iohannis i-a primit la Cotroceni pe liderii Formatului Bucuresti: Discutii despre rolul Romaniei in regiune si NATO
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, la Cotroceni cu ministrii de Externe care participa la reuniunea Formatului Bucuresti, ocazie cu care a declarat ca acest format reconfirma rolul tarii noastre la nivel regional si in cadrul NATO.

In cursul zilei, Iohannis il va primi si pe secretarul general adjunct al NATO, Rose Gottemoeller.

Intrebat de jurnalistii prezenti, presedintele a oferit si o prima reactie referitoare la legea privind majorarea salariilor din Sanatate si Educatie.

Seful statului a refuzat sa precizeze daca o va promulga, subliniind doar ca este "pozitiv".

Amintim ca, luni, Camera Deputatilor a adoptat majorari salariale pentru toti angajatii din Sanatate si Educatie, in medie cu 15%, incepand de la 1 ianuarie.

Ziare.com v-a transmis, in format LIVE TEXT, declaratiile presedintelui:

- Formatul Bucuresti a fost consacrat ca atare, prin reuniunea la nivel de sefi de stat si de guvern, pe care am gazduit-o chiar aici, in aceasta sala, in ...citeste mai departe despre "Iohannis i-a primit la Cotroceni pe liderii Formatului Bucuresti: Discutii despre rolul Romaniei in regiune si NATO" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis declaratii Cotroceni, #Iohannis intalnire secretar general adjunct NATO, #Iohannis salarii majorate, #salarii majorate Sanatate Educatie, #Parlament salarii crescute sanatate educatie , #Stiri Guvern