Parlamentarii si-au votat pensii speciale - vor primi in plus pana la 4.600 lei

Marti, 16 Iunie 2015, ora 13:38
1327 citiri
Parlamentarii si-au votat pensii speciale - vor primi in plus pana la 4.600 lei
Foto: Ziare.com

Deputatii si senatorii si-au votat cu o majoritate zdrobitoare pensii speciale, marti, in plenul Parlamentului.

Pentru pensiile speciale au votat 303 parlamentari, in timp ce doar 124 au votat impotriva. Alesii PSD, UDMR, ai minoritatilor si PC au sustinut aprobarea proiectului, in timp ce reprezentantii PNL au votat contra pensiilor speciale.

De asemenea, la vot nu au participat deputatii PSD Victor Ponta si Valeriu Zgonea - premier, respectiv presedinte al Camerei Deputatilor -, dar nici senatorul PLR Calin Popescu Tariceanu - presedinte al Senatului.

Senatorii si deputatii ar urma sa primeasca, in urma votului de marti, pana la 4.600 de lei lunar in plus, la pensie, in functie de numarul de mandate.

Pensii speciale pentru functionarii din Parlament - primul aviz favorabil (Video)

Concret, un parlamentar cu un mandat ar urma sa primeasca o astfel de indemnizatie de aproape 1.550 de lei, cel cu doua mandate va primi 3.100 de lei, iar cei cu minimum trei mandate ar ...citeste mai departe despre "Parlamentarii si-au votat pensii speciale - vor primi in plus pana la 4.600 lei" pe Ziare.com

#parlamentari pensii speciale, #parlamentari votat pensii, #parlamentari pensii majorate, #Alina Gorghiu pensii speciale , #Stiri Guvern