Parlamentarii se intorc la munca: Ce legi si proiecte au pe agenda inainte de alegeri

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 08:32
3181 citiri
Parlamentarii se intorc la munca: Ce legi si proiecte au pe agenda inainte de alegeri
Foto: Arhiva Ziare.com

Camera Deputatilor si Senatul incep, joi, ultima sesiune a actualului Parlament, care va fi insa mai scurta, de doar doua luni si jumatate, pana la debutul campaniei electorale pentru alegerile legislative. In acest timp, alesii vor avea pe ordinea de zi o serie de proiecte restante, precum OUG privind plagiatul, dar si mai multe proiecte cu impact bugetar, printre care si noi pensii speciale.

Joi, liderii celor doua Camere isi vor alege din nou conducerea (Birourile Permanente), posturile de vicepresedinti, chestori si secretari, precum si cel de presedinte. La Senat, conducerea va fi asigurata in continuare de Calin Popescu Tariceanu, iar la Camera Deputatilor tot de Florin Iordache, ca interimar dupa revocarea lui Valeriu Zgonea de la finalul sesiunii trecute.

In Camera Deputatilor este posibil sa apara, cu doar cateva luni inainte de alegerile parlamentare, un nou grup, format din deputatii care s-au alaturat in ultimele saptamani PRU, formatiunea condusa de Bogdan Diaconu. ...citeste mai departe despre "Parlamentarii se intorc la munca: Ce legi si proiecte au pe agenda inainte de alegeri" pe Ziare.com

#Parlament sesiune toamna 2016 legi, #proiecte lege Parlament septembrie, #alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern