Deputatul care vrea desfiintarea radarelor a fost sanctionat de 40 de ori, ultima oara chiar ieri

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 18:53
681 citiri
Deputatul care vrea desfiintarea radarelor a fost sanctionat de 40 de ori, ultima oara chiar ieri
Foto: Facebook/Catalin Radulescu

Catalin Radulescu de la PSD, cel care vrea de desfiinteze radarele de la Politie, are el insusi probleme cu politia, dupa ce urcat baut la volan ori a depasit viteaza legala.

Si nu s-a intamplat o singura data. Potrivit Politiei, deputatul are aproape 40 de sanctiuni dintre care 15 pentru viteza, trei sanctiuni pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, care s-au soldat cu suspendarea permisului si trei infractiuni pentru conducere cu permis necorespunzator, relateaza Digi 24.

Replica savuroasa a lui Godina, dupa ce un deputat anchetat de DNA a cerut desfiintarea echipajelor de "pandari si sobolani"

Ultima oara, Radulescu fost amendat, vineri, in judetul Tulcea, pentru depasirea vitezei legale in localitate. Unul din politistii care l-au oprit sustine ca parlamentarul i-a jignit si injurat pe agenti.

Potrivit unor surse din Politie citate de News.ro, parlamentarul a fost oprit de un echipaj vineri la ora 16.00, pe DN 22, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul ...citeste mai departe despre "Deputatul care vrea desfiintarea radarelor a fost sanctionat de 40 de ori, ultima oara chiar ieri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Radulescu amenzi sanctiuni, #Radulescu desfiintare radar , #Stiri Guvern