Parlamentarii aproape au facut-o pe Guseth sa renunte la Ministerul Justitiei: Nu sunt pregatita

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 00:17
796 citiri
Parlamentarii aproape au facut-o pe Guseth sa renunte la Ministerul Justitiei: Nu sunt pregatita
Foto: Facebook/Cristina Guseth

Cristina Guseth, propusa pentru ocuparea portofoliului de la Justitie, a declarat luni, dupa audierea din comisiile parlamentare de specialitate, ca s-a gandit sa-si depuna mandatul, dar ca imediat a reflectat la ce impact va avea activitatea sa pe viitor, recunoscand ca inca nu este pregatita pentru aceasta functie.

"A fost o situatie in care eu am simtit o energie negativa impotriva mea si, in pofida acestui lucru si a unei experiente extrem de dificile, va trebui sa colaborez si sa ma supun puterii legislative in statul roman", a afirmat Guseth despre momentul tensionat din timpul audierii pe tema imunitatii.

Audieri maraton pentru ministrii lui Ciolos: Avize pe banda rulanta, dar si scandaluri. Vezi cum s-au prezentat tehnocratii

Referitor la solicitarea unui parlamentar de a renunta la nominalizare si daca a fost vreun moment in care a luat in calcul sa depuna mandatul, Cristina Guseth a confirmat ca s-a gandit la acest lucru.

"Da, in acele momente treci prin toate ...citeste mai departe despre "Parlamentarii aproape au facut-o pe Guseth sa renunte la Ministerul Justitiei: Nu sunt pregatita" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cristina Guseth replici audiere Parlament, #ministru justitie audiere parlament , #Stiri Guvern