#Parlamentare2016 Tudor Chirila cheama oamenii la vot: E mai degraba o obligatie decat un drept

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 11:46
789 citiri
#Parlamentare2016 Tudor Chirila cheama oamenii la vot: E mai degraba o obligatie decat un drept
Foto: Arhiva Ziare.com

Cantaretul Tudor Chirila indeamna oamenii sa iasa la vot duminica pentru a schimba ceva. Artistul s-a adresat, mai ales, tinerilor din tara.

"Ma refer la ziua de 11 decembrie. Eu cred ca este mai degraba o obligatie sa mergem la vot, decat un drept. Sigur este si un drept, dar cred ca este mai ales obligatia generatiei foarte tinere, intre 18 si 28-30 de ani pentru ca ei inainte de a pleca din tara asta ar trebui sa se gandeasca daca n-ar fi mai bine sa incerce sa o schimbe. Si de fiecare data cand vrem sa facem o schimbare putem sa o facem prin vot", a declarat Tudor Chirila pentru Pro TV.

Artistul a sustinut ca este o datorie a fiecarui om sa incerce sa schimbe ceva in tara inainte de a pleca in strainatate.

"E foarte simplu sa plecam sa studiem in strainatate si foarte greu in contextul actual mondial sa pleci in strainatate asa. Cred ca e o datorie a ta fata de tine sa ...citeste mai departe despre "#Parlamentare2016 Tudor Chirila cheama oamenii la vot: E mai degraba o obligatie decat un drept" pe Ziare.com

#Chirila indemn vot, #Tudor Chirila indemn vot, #Chirila alegeri parlamentare, #alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern