Parchetul General a deschis dosar penal dupa declaratiile deputatului Radulescu

Miercuri, 15 Martie 2017, ora 10:35
828 citiri
Parchetul General a deschis dosar penal dupa declaratiile deputatului Radulescu
Foto: Facebook / Catalin Radulescu

Parchetul General a deschis un dosar penal dupa ce deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat intr-un interviu ca are o arma automata AKM si e gata oricand sa iasa in strada ca sa traga cu ea.

Dosarul a fost deschis in rem, cu privire la fapta nu la persoana, pentru tulburarea ordinii si linistii publice, informeaza Digi24.

Dupa aparitia interviului acordat Adevarul, in care deputatul PSD de Arges a facut declaratii revoltatoare, mai multe persoane au depus sesizari la Pitesti, dar ele au fost trimise la Parchetul General, avandu-se in vedere calitatea de parlamentar a lui Catalin Radulescu.

Oficiali ai Parchetului instantei supreme au declarat pentru News.ro ca dosarul a fost deschis marti, in urma unei sesizari din oficiu.

Marti, Politia Judeteana Arges a anuntat ca s-a autosesizat si face verificari cu privire la respectarea de catre deputatul PSD a Legii privind regimul armelor si munitiilor.

Pe de alta parte, Asociatia 21 Decembrie a cerut Parchetului General sa il cerceteze pe Catalin Radulescu in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie, dupa ce au fost depuse mai multe declaratii care il incrimineaza.

In urma cu doua zile, Catalin Radulescu a declarat intr-un interviu acordat pentru Adevarul: "Sunt pregatit sa ies cu arma sa trag, imediat (...) Pot sa ies unde vreau eu. Daca ma apuca pe mine o nebunie, pot sa ies unde vreau eu. E dreptul meu si riscul meu si hotararea mea in momentul ala: eu hotarasc ceva cu viata mea, asa cum fiecare dintre voi hotarati", dezvaluind totodata ca a pastrat arma cu care a tras la Revolutie, refuzand sa o predea in ciuda prevederilor legale.

Citeste mai multe despre:

Deputat PSD, condamnat definitiv, despre prostestatari: De ce nu iesim impotriva lor cu tunurile cu apa? Sunt pregatit sa ies cu arma sa tragDeputatul PSD care e gata sa iasa cu mitraliera in strada a depus plangere penala la Parchet. Si pe numele lui exista 3 sesizariPolitia s-a autosesizat in cazul deputatului PSD care a spus ca e pregatit sa traga in protestatariDeputatul PSD care a spus ca e pregatit sa traga in protestatari neaga toate declaratiile: Sa nu creada oamenii aceste prostii ...citeste mai departe despre "Parchetul General a deschis dosar penal dupa declaratiile deputatului Radulescu" pe Ziare.com

#dosar penal Catalin Radulescu arma , #Stiri Guvern