Pambuccian: Romania a cheltuit 6 miliarde de euro in "proiecte aiuristice"

Miercuri, 06 Februarie 2013, ora 13:22
1803 citiri
Pambuccian: Romania a cheltuit 6 miliarde de euro in "proiecte aiuristice"

Varujan Pambuccian, liderul grupului parlamentar al minoritatilor nationale si fost sef la comisia IT&C din Camera Deputatilor, a declarat ca in Romania, in ultimii 20 de ani, s-au cheltuit aproximativ sase miliarde de euro "pe tot felul de proiecte aiuristice prin ministere, cu efecte minore in lumea reala".

"Ma tem ca in 20 de ani s-au cheltuit cam sase miliarde de euro pe tot felul de proiecte aiuristice prin ministere, cu efecte minore in lumea reala. Asta e inca un argument pentru refuzul functiei de ministru ori de cate ori mi s-a propus", a scris Varujan Pambuccian pe contul sau de Facebook.

"Prefer sa ajut la cresterea industriei de IT&C decat sa ma lupt cu un morman urias de functionari", a mai spus acesta.

Varujan Pambuccian nu vrea sa fie ministru in guvernul Ponta

Varujan Pambuccian a fost ales deputat din partea minoritatii armene inca din 1996. In anul 2000 a infiintat Comisia pentru Tehnologia informatiei si Comunicatiilor din Camera Deputatilor.

Varujan Pambuccian a initiat 24 de propuneri legislative si este autorul a peste 600 de amendamente.

In legislatura 2000-2004, a avut un rol cheie in adoptarea legislatiei privind serviciul universal si infiintarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, avand ca principale scopuri demonopolizarea comunicatiilor si implementarea serviciului universal. Este candidat pentru un loc in Camera Deputatilor din partea Uniunii Armenilor din Romania.

#Varujan Pambuccian investitii Romania, #Varujan Pambuccian cheltuieli Romania, #varujan pambuccian tehnologie , #Stiri Guvern