Opozitia, reactii vehemente fata de Guvernul Grindeanu: Feuda lui Dragnea, repesedizarea Romaniei

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 17:56
1646 citiri
Opozitia, reactii vehemente fata de Guvernul Grindeanu: Feuda lui Dragnea, repesedizarea Romaniei
Foto: Ziare.com

Liderii Opozitiei au avut reactii vehemente, miercuri, in plenul Parlamentului, dupa avizarea favorabila a propunerilor de ministri din Guvernul Grindeanu si inainte de votul alesilor.

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat ca lista de ministri a noului Cabinet este dovada faptului ca acesta este "feuda personala" a lui Liviu Dragnea si ofera Romaniei o viziune "de tip feudal".

"Componenta acestui guvern, sustinut de PSD, ALDE si UDMR, este o palma data poporului roman (...) Nu ma refer doar la faptul ca la multe propuneri din campanie, PSD deja a renuntat.

Insa lista guvernului ne arata un PSD incapabil de modernizare, feuda personala a unui sef abuziv, care incearca sa exercite puterea in toata Romania fix dupa cum a exercitat-o la Teleorman.

(...) Daca mai existau persoane care se indoiau de capacitatea PSD de a trage Romania inapoi, astazi primesc dovada suprema a viziunii de tip feudal pe care Liviu Dragnea si acest partid o ofera Romaniei", a ...citeste mai departe despre "Opozitia, reactii vehemente fata de Guvernul Grindeanu: Feuda lui Dragnea, repesedizarea Romaniei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#opozitie reactie Guvern Grindeanu, #Raluca Turcan Guvern Grindeanu, #Nicusor Dan Guvern Grindeanu, #Valeriu Steriu Guvern Grindeanu , #Stiri Guvern