Opozitia a depus motiune simpla impotriva ministrului de Finante: Un film prost despre faliment cu acces gratuit

Marti, 31 Octombrie 2017, ora 11:45
837 citiri

PNL, USR si PMP au depus, marti, la Senat, motiunea simpla impotriva ministrului de Finante, Ionut Misa, intitulata "Finantista ministrului Misa - un film prost despre faliment cu acces gratuit".

Motiunea simpla a fost semnata de 39 de parlamentari PNL, USR si PMP.

"Motiunea simpla, indeplinind conditiile de formalitate, isi va lua circuitul constitutional, legal si regulamentar", a sustinut Claudiu Manda, presedintele sedintei de plen de marti.

De asemenea, el a anuntat ca motiunea va fi dezbatuta luni, de la ora 16:00.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, vineri, ca liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Ionut Misa.

Intrebat daca mai intentioneaza sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului, liderul PNL a raspuns ca acest lucru se va intampla "cu siguranta".

"Cu siguranta ca vom depune motiune de cenzura, si vom anunta momentul in care vom depune aceasta motiune de cenzura. Depunerea unei motiuni impotriva ministrului de Finante nu inseamna ca nu vom depunde motiune de cenzura", a precizat el, tot vineri. ...citeste mai departe despre "Opozitia a depus motiune simpla impotriva ministrului de Finante: Un film prost despre faliment cu acces gratuit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PNL PMP motiune simpla Ionut Misa , #Stiri Guvern