ONG-urile il acuza pe Gerea de abuzuri la Electrica - ministrul le raspunde "indivizilor cu privilegii nesimtite"

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 22:25
1295 citiri
ONG-urile il acuza pe Gerea de abuzuri la Electrica - ministrul le raspunde "indivizilor cu privilegii nesimtite"
Foto: Guvernul Romaniei

Ministerul Energiei a raspuns, miercuri, ONG-urilor care l-au acuzat pe ministrul demisionar Andrei Gerea de interventie in activitatea companiei Electrica.

"Ne manifestam regretul ca unele ONG-uri au picat in plasa unor indivizi care sub spectrul pierderii unor privilegii si beneficii nesustinute de prestatia lor si pe care unii le-ar putea cataloga drept nesimtite, a unor indivizi care, sub masca depolitizarii, au raspandit informatii neadevarate despre situatia de la Electrica", se arata intr-un comunicat al ministerului, citat de Adevarul.

In plus, acesta avertizeaza cu privire la crearea unei "noi generatii de baieti destepti", pe care ii acuza de "capusare a companiilor de stat" si a "banilor actionarilor".

"Nu putem tolera incercarile de a sprijini crearea unei noi generatii de baieti destepti care vizeaza un nou tip de capusare a companiilor de stat sau a banilor actionarilor. Propunerea Ministerului de crestere a numarului de membri a fost validata de peste 70% dintre ...citeste mai departe despre "ONG-urile il acuza pe Gerea de abuzuri la Electrica - ministrul le raspunde "indivizilor cu privilegii nesimtite"" pe Ziare.com

#Andrei Gerea raspuns ONG, #Gerea Electrica, #ONUuri abuz Ministerul Energiei , #Stiri Guvern