Olguta Vasilescu, trimisa in judecata pentru luare de mita, este propusa ministru al Muncii

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 16:09
1615 citiri
Olguta Vasilescu, trimisa in judecata pentru luare de mita, este propusa ministru al Muncii
Foto: Arhiva Facebook/Lia Olguta Vasilescu

Olguta Vasilescu, propusa sa preia Ministerul Muncii, s-a nascut la 18 noiembrie 1974, a urmat cursurile Colegiului National de Aparare si a devenit doctor in Sociologie la Universitatea din Bucuresti. In prezent, ea este primar al municipiului Craiova, obtinand totodata si un mandat de deputat. Olguta Vasilescu a fost trimisa in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita si spalare de bani.

Vezi AICI lista integrala a ministrilor lui Sorin Grindeanu

Ea absolvit in 1997 Facultatea de Litere si Istorie din Craiova, specializarea romana-italiana, a urmat Colegiul National de Aparare si a devenit doctor in Sociologie la Universitatea din Bucuresti.

Olguta Vasilescu si-a inceput activitatea profesionala in 1997, cand a fost redactor la cotidianul "Cuvantul Libertatii", Craiova, dupa care a detinut functiile de sef departament Investigatii-Ancheta si redactor sef-adjunct la aceeasi publicatie.

In anul 2000 a devenit pentru prima oara deputat, iar in legislatura 2008 - 2012 ...citeste mai departe despre "Olguta Vasilescu, trimisa in judecata pentru luare de mita, este propusa ministru al Muncii" pe Ziare.com

#Lia Olguta Vasilescu ministru muncii Grindeanu, #Olguta Vasilescu primar Craiova ministru , #Stiri Guvern