Oficial rus interzis de UE, prezent la Parlamentul Romaniei. Se cere demisia lui Tariceanu

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 11:39
931 citiri
Oficial rus interzis de UE, prezent la Parlamentul Romaniei. Se cere demisia lui Tariceanu
Foto: Facebook / Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Dumei ruse, Serghei Nariskin, se afla vineri la Bucuresti, fiind invitat la un eveniment organizat de Senatul Romaniei. Nariskin se afla pe lista demnitarilor rusi care au interdictie de intrare in UE, motiv pentru care se cer explicatii MAE si se propune demiterea lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului.

Serghei Nariskin a fost invitat sa participe la lucrarile celei de-a 46-a Adunari Generale a Adunarii Parlamentare a Cooperarii Economice a Marii Negre (APCEMN), eveniment la care iau parte delegati din toate cele 12 state membre, precum si reprezentanti ai unor parlamente nationale sau organizatii parlamentare internationale, cu statut de observator sau invitat special pe langa aceasta organizatie parlamentara regionala, precizeaza intr-o postare pe Facebook Calin Popescu Tariceanu.

In alocutiunea inaugurala, presedintele Senatului a subliniat ca, "in calitatea sa de tara cu tripla frontiera - nationala, ‪NATO si ‪UE - la Marea Neagra, Romania ...citeste mai departe despre "Oficial rus interzis de UE, prezent la Parlamentul Romaniei. Se cere demisia lui Tariceanu" pe Ziare.com

#Serghei Nariskin Romania Tariceanu, #presedinte Duma Bucuresti Tariceanu , #Stiri Guvern