O frantuzoaica pentru Sectorul 1 din micul Paris: Calea de actiune e simpla - aplicarea legii. In Bucuresti nu se aplica legea!

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 12:09
1292 citiri
O frantuzoaica pentru Sectorul 1 din micul Paris: Calea de actiune e simpla - aplicarea legii. In Bucuresti nu se aplica legea!
Foto: Arhiva personala Clotilde Armand

Salvarea patrimoniului orasului de rechinii imobiliari, siguranta cetateanului in fata agresiunii traficului, obligativitatea primariei de a oferi parintilor solutii pentru copii intre orele 8 si 17, piete volante in care sa revina producatorii autentici, o viata de calitate sunt printre prioritatile Clotildei Armand, candidata la Primariei Sectorului 1 din partea Uniunii Salvati Bucurestiul.

"Frantuzoaica prin nastere si romanca prin alegere si adoptie", Clotilde Armand a explicat intr-un interviu acordat Ziare.com cum a ajuns sa se stabileasca in tara despre care pana la 22 de ani nu stia nimic si de ce vrea sa abandoneze o cariera de succes in afaceri pentru a se inhama in administratie: "Am primit foarte mult in viata. Aceste lucruri trebuie date inapoi".

"Sectorul 1 trebuie sa devina un sector frumos, cu cladirile de patrimoniu puse in valoare, cu o viata care sa atraga turistii. Daca voi fi primarita Sectorului 1, voi oferi o foarte buna imagine a Bucurestiului", ne spune... citeste mai departe despre "O frantuzoaica pentru Sectorul 1 din micul Paris: Calea de actiune e simpla - aplicarea legii. In Bucuresti nu se aplica legea! Interviu" pe Ziare.com

#Clotilde Armand candidat primarie , #Stiri Guvern