Noul ministru de Interne si-a prezentat prioritatile: Alegerile, migratia si furtul din paduri

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 17:55
2987 citiri

La doar o ora de la depunerea juramantului, Dragos Tudorache, noul ministru de Interne, a preluat mandatul de Petre Toba si a anuntat care vor fi prioritatile sale in urmatoarele luni, pana ce va fi investit noul guvern rezultat din alegeri.

"Este esential sa asiguram o pregatire a procesului electoral fara sincope. Competenta Autoritatii Electorale Permanente (AEP) este limpede, dar MAI trebuie sa ajute, sa sustina toate actiunile, activitatile ce urmeaza a fi derulate de acum inainte", a subliniat ministrul de Interne.

De altfel, Dragos Tudorache a anuntat crearea, incepand de joi, a unei "structuri de coordonare care sa aiba organizarea alegerilor ca obiectiv principal", mai exact a unei "structuri de comanda care va tine legatura cu AEP si care sa poarte un dialog continuu, constant, cu partidele police, care sunt actorii electorali".

Ministrul de Interne s-a angajat sa mentina "neutralitatea si echidistanta totala a ministerului si a tuturor celor care lucreaza in zona de ...citeste mai departe despre "Noul ministru de Interne si-a prezentat prioritatile: Alegerile, migratia si furtul din paduri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tudorache prioritati minister Interne, #migratie Romania frontiera vest , #Stiri Guvern