Noul ministru al Justitiei crede ca o lege a amnistiei si gratierii este de bun augur

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 19:07
1814 citiri
Noul ministru al Justitiei crede ca o lege a amnistiei si gratierii este de bun augur
Foto: Arhiva Facebook/Florin Iordache

Florin Iordache, noul ministru al Justitiei, considera ca o lege a amnistiei si gratierii este de "bun augur".

"O lege a amnistiei si gratierii nu a fost sustinuta de noi in campania electorala, dar o astfel de lege discutata in Parlament, din punctul meu de vedere, este de bun augur. Daca venim cu o astfel de lege, locul unde se poate discuta si analiza este Parlamentul", a spus Iordache, miercuri, in fata presei, dupa audierea sa din comisia de specialitate a Parlamentului.

Intrebat de jurnalisti daca a fost printre initiatorii proiectului de lege din 2013, privind amnistia si gratierea, votat in asa numita "Martea Neagra", Iordache a replicat citat de Mediafax:

"Sunt niste articole de presa, dezbaterea in Parlament nu poate fi influentata de o persoana. Din punctul meu de vedere, locul in care pot fi modificate legile este Parlamentul. Ca se discuta intr-o parte sau in alta sunt speculatii de presa".

Citeste si Cel mai mare inamic al procurorilor anticoruptie va conduce ...citeste mai departe despre "Noul ministru al Justitiei crede ca o lege a amnistiei si gratierii este de bun augur" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Florin Iordache ministru Justitie aministie, #Florin Iordache lege aministie gratiere, #Florin Iordache amnistie bun augur , #Stiri Guvern