Noul ambasador rus si-a prezentat scrisorile de acreditare. Iohannis: E nevoie de reconstruirea increderii

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 20:19
2872 citiri
Noul ambasador rus si-a prezentat scrisorile de acreditare. Iohannis: E nevoie de reconstruirea increderii
Foto: Administratia Prezidentiala

Pesedintele Klaus Iohannis a primit miercuri la Palatul Cotroceni sase ambasadori pentru a-si prezenta scrisorile de acreditare, printre care si ambasadorul rus Valerii Kuzmin, dar si cei din Canada, Elvetia, Mexic, Chile si Coreea de Nord.

Valerii Kuzmin (foto dreapta) a fost numit ambasador la Bucuresti in iunie, anterior fiind ambasador in Republica Moldova.

"Presedintele Klaus Iohannis a transmis, in discutia cu ambasadorul Federatiei Ruse, mesajul ca pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale in mod pragmatic si predictibil - obiectiv impartasit si de ambasadorul rus - este necesara, pe langa respectul pentru dreptul international, reconstruirea increderii. Pe aceasta baza, Romania este deschisa dialogului bilateral, existand potential si interese comune in diverse domenii, cum sunt cele ale cooperarii economice sau culturale", se arata intr-un comunicat de presa al Presedintiei.

Valeri Kuzmin este nascut la 24 iunie 1953 la Moscova. In 1975 a absolvit Institutul de Relatii ...citeste mai departe despre "Noul ambasador rus si-a prezentat scrisorile de acreditare. Iohannis: E nevoie de reconstruirea increderii" pe Ziare.com

#Kuzmin scrisori acreditare Iohannis, #Kuzmin ambasador Rusia Romania , #Stiri Guvern