Noul ambasador rus la Washington vrea sa intre in gratiile SUA, desi e vizat de sanctiuni UE

Joi, 31 August 2017, ora 08:36
966 citiri
Noul ambasador rus la Washington vrea sa intre in gratiile SUA, desi e vizat de sanctiuni UE
Foto: Twitter/@RusEmbUSA

Anatoli Antonov, noul ambasador al Rusiei la Washington, a declarat ca ar trebui reluate contactele directe intre oficialii militari americani si rusi, in conditiile in care acestea au fost intrerupte in 2014, ca urmare a crizei din Ucraina.

"A venit timpul sa reluam intrevederile comune intre ministrii de Externe si ai Apararii din Rusia si Statele Unite, in formatul doi plus doi", a spus Antonov intr-un interviu publicat pe site-ul publicatiei Kommersant.

Ambasadorul a lansat si un apel pentru intrevederi intre sefii serviciilor de informatii din Rusia si SUA.

"Cooperarea" intre Consiliul de Securitate al Rusiei si Consiliul National de Securitate al Statelor Unite ar contribui la lupta impotriva terorismului, contracararea amenintarilor cibernetice si ar imbunatati stabilitatea strategica, a mai adaugat oficialul rus.

Antonov, fost adjunct al ministrului de Externe al Rusiei, este vizat de sanctiuni UE in legatura cu rolul sau in ceea ce priveste criza din Ucraina. ...citeste mai departe despre "Noul ambasador rus la Washington vrea sa intre in gratiile SUA, desi e vizat de sanctiuni UE" pe Ziare.com

#ambasador Rusia SUA , #Stiri Guvern