Nou ambasador al SUA la Bucuresti: Vizele, din nou un subiect fierbinte (Foto)

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 18:43
766 citiri
Nou ambasador al SUA la Bucuresti: Vizele, din nou un subiect fierbinte (Foto)
Foto: Facebook/MAE

Ministrul de Externe roman, Bogdan Aurescu, l-a primit, luni, pe ambasadorul agreat al SUA in tara noastra, Hans G. Klemm, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare, primele discutii vizand continuarea programelor strategice, precum cel de la Deveselu, dar si despre includerea Romaniei in Programul Visa Waiver.

Seful diplomatiei de la Bucuresti a subliniat "rolul central al Parteneriatul Strategic in arhitectura politicii externe si de securitate a Romaniei si a exprimat aprecierea fata de contributia SUA la asigurarea securitatii tarii noastre", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul MAE.

Ministrul Aurescu a subliniat dorinta de a consolida si aprofunda colaborarea in toate domeniile cu statul american. Au fost trecute in revista principalele repere ale agendei bilaterale pana la sfarsitul anului in curs, fiind exprimat interesul comun pentru extinderea contactelor politice in viitor, mai arata MAE.

"Bogdan Aurescu a subliniat atentia pe care partea romana o ...citeste mai departe despre "Nou ambasador al SUA la Bucuresti: Vizele, din nou un subiect fierbinte (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vize Romania SUA, #Aurescu primit ambasador SUA, #ministru externe primit ambasador SUA, #nou ambasador SUA Romania, #Ambasador SUA Romania , #Stiri Guvern