Noile Coduri fiscale, pe ultima suta de metri: Guvernul are toate avizele - cand ajung in Parlament (Video)

Luni, 23 Martie 2015, ora 16:20
1113 citiri
Noile Coduri fiscale, pe ultima suta de metri: Guvernul are toate avizele - cand ajung in Parlament (Video)
Foto: Guvernul Romaniei

Guvernul s-a reunit, luni, pentru a discuta proiectul noului Cod Fiscal si pe cel al Codului de Procedura Fiscala, ministrii constatand la final ca au fost emise toate avizele necesare, astfel ca documentele pot fi aprobate miercuri.

Premierul Victor Ponta a anuntat anterior ca proiectul Codului Fiscal va fi rediscutat in Guvern luni, urmand sa fie aprobat miercuri, impreuna cu cel al Codului de Procedura Fiscala, si transmis Parlamentului spre dezbatere.

Seful Guvernului a explicat atunci ca tine foarte mult ca toate procedurile sa fie indeplinite intocmai pentru ca nimeni sa nu aiba ceva de criticat.

"Luni ne vedem aici cu cei care nu au avizat, cei care au avizat pot sa-si vada de treaba. Astfel incat miercuri sa aprobam in sedinta de guvern. Toate procedurile vor fi impecabile, sa nu ne critice nimeni pe procedura", le-a transmis Ponta ministrilor intr-o sedinta extraordionara joia trecuta.

El a precizat ca cele doua proiecte vor fi ...citeste mai departe despre "Noile Coduri fiscale, pe ultima suta de metri: Guvernul are toate avizele - cand ajung in Parlament (Video)" pe Ziare.com

#Guvern avize Coduri Fiscale, #Guvern Coduri Fiscale aprobate , #Stiri Guvern