Noii ministri de la Mediu si Relatia cu Parlamentul depun juramantul la Palatul Cotroceni

Luni, 03 Aprilie 2017, ora 07:42
869 citiri
Noii ministri de la Mediu si Relatia cu Parlamentul depun juramantul la Palatul Cotroceni
Foto: Facebook/Gratiela Gavrilescu

Presedintele Klaus Iohannis va semna, luni, decretele privind numirea noului ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, si a noului ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, iar la ora 17:00 va avea loc si ceremonia de depunere a juramantului la Palatul Cotroceni.

Administratia Prezidentiala a anuntat, vineri, ca decretele vor fi semnate in cursul zilei de luni.

Gratiela Gavrilescu, actual ministru pentru Relatia cu Parlamentul, va prelua portofoliul lui Daniel Constantin de ministru al Mediului si functia de vicepremier. In locul ei, va fi numit Viorel Ilie.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca, daca va avea posibilitatea, va discuta luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis privind desecretizarea protocoalelor semnate intre Ministerul Public si SRI.

Liderii ALDE, reuniti duminica in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin, copresedinte al formatiunii. Gratiela Gavrilescu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, a fost propusa de ALDE in functiile de vicepremier si ministru al Mediului, in locul lui Daniel Constantin.

Citeste mai multe despre scandalul din ALDE:

Daniel Constantin: In casa noastra a venit Tariceanu cu 1-2 prieteni si acum ne scot pe geamDaniel Constantin: Ma intalnesc cu Ponta, dar nu avem un proiect politic. Raman in ALDEIohannis e de acord cu schimbarile din Guvern. Noii ministri depun juramantul luniDaniel Constantin: Tariceanu are o relatie patologica cu minciuna. Si eu il puteam suspenda din ALDE ...citeste mai departe despre "Noii ministri de la Mediu si Relatia cu Parlamentul depun juramantul la Palatul Cotroceni" pe Ziare.com

#Gratiela Gavrilescu juramant ministru Mediu , #Stiri Guvern