Primarul Capitalei anunță cea mai mare investiție în rețeaua de termoficare. Când vor începe lucrările VIDEO

Marti, 01 Noiembrie 2022, ora 12:45
589 citiri
Primarul Capitalei anunță cea mai mare investiție în rețeaua de termoficare. Când vor începe lucrările VIDEO
Investiția se ridică la 260 de milioane euro FOTO Facebook / Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat marți, 1 noiembrie, ”cea mai mare investiție” din mandatul său pentru reabilitarea rețelei de termoficare.

Edilul a precizat că a semnat cele cinci contracte pentru reabilitarea a 210 kilometri de reţea de termoficare, cu finanţare europeană prin POIM.

”Am semnat astăzi, 1 noiembrie, împreună cu reprezentanţii companiilor câştigătoare ale licitaţiei, cele 5 contracte pentru reabilitarea a 210 km reţea de termoficare, cu finanţare europeană (POIM). Este cea mai mare investiţie în termoficare din acest mandat, cu o valoare de 260 de milioane de euro, din care 200 de milioane euro fonduri nerambursabile”, a precizat Nicuşor Dan, potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că proiectarea a început și că lucrările vor începe în primăvară. ”Este un contract pe o perioadă de patru ani, ceea ce înseamnă cam 50 de kilometri în fiecare an”, a mai spus primarul Capitalei.

Compania câştigătoare pentru Lotul 1 este Asocierea SC ELSACO ELECTRONIC SRL (Lider) - SC SICOR SRL (asociat) - SC ENERGOMONTAJ SA, pentru Lotul 2 este Asocierea SC ELSACO ELECTRONIC SRL (Lider) - SC SICOR SRL (asociat) - SC ENERGOMONTAJ SA, pentru Lotul 3 este Asocierea CONSTRUCTII ERBASU SA (Lider) - CONSIX CONSTRUCTII SRL, pentru Lotul 4 - Asocierea CONSTRUCTII ERBASU SA (Lider) - CONSIX CONSTRUCTII SRL şi pentru Lotul 5 - Asocierea SC ENERGOMONTAJ SA (Lider) - SC ELSACO ELECTRONIC S.R.L (asociat) – SICOR SRL (asociat) - IPCT INSTALATII S.R.L. ...citeste mai departe despre "Primarul Capitalei anunță cea mai mare investiție în rețeaua de termoficare. Când vor începe lucrările VIDEO" pe Ziare.com

#retea termoficare Bucuresti, #investitii, #Nicusor Dan Primaria Capitalei, #lucrari reabilitare , #Stiri Guvern

Curs valutar

1 EUR = 4.9704 RON

-0.0025

1 USD = 4.5850 RON

0.0101
  1. Experții trag semnalul de alarmă: Cea mai mare criză din istorie lovește România și alte 100 de țări
  2. Suma uriașă pe care o vor plăti românii, pentru organizarea alegerilor. Semnal de alarmă: „Nemaivăzut așa ceva, pe vreme de pace!"
  3. Două țări NATO ”plâng” după Putin: Ucraina le lovește dur, punând bariera Rusiei
  4. O multinațională cu profituri de miliarde de euro anunță finalizarea unei fabrici în Transilvania
  5. Colapsul care amenință România, din 2030: „Va fi un tsunami financiar!"
  6. Care este avuția medie netă a românilor. Suma pare foarte ridicată la prima vedere
  7. A intrat în vigoare „taxa pe lux”. Care sunt marjele de impozitare și până când trebuie să se grăbească românii să-și declare bunurile
  8. Cea mai mare putere din Vest și 800.000 de români loviți de criză: Norvegia, Suedia și Polonia o depășesc
  9. Cine este bugetarul care încasează un salariu de 36.000 de euro net, lună de lună. Acuzații grave
  10. Se deschide un nou lot pe Autostrada A0 Sud. Când vom putea circula aproape 250 km fără oprire pe un drum de mare viteză VIDEO