Nicusor Dan incepe lupta pentru parlamentare - cat vrea sa obtina la alegeri

Joi, 28 Iulie 2016, ora 12:59
831 citiri
Nicusor Dan incepe lupta pentru parlamentare - cat vrea sa obtina la alegeri
Foto: Ziare.com (Arhiva)

Presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan, spune ca vrea sa obtina 10 la suta la alegerile parlamentare, urmand insa a candida sub numele de Uniunea Salvati Romania.

"10 la suta este tinta pe care noi ne-am fixat-o pentru alegerile parlamentare. Sunt foarte multi factori pe care nu-i controlam, e un factor de notorietate, de fapt, el este principalul, e un factor de resurse pe care vom reusi sau nu sa le atragem.

Eu cred ca in masura in care oamenii vor ajunge sa stie cine suntem si ce vrem multi dintre ei vor veni catre noi. Au vazut toate celelalte partide, cate doua, cate trei sau singure, guvernand in modul in care au facut-o.

Si depinde foarte mult, si e un lucru la care tinem foarte mult, de modul in care ne vom comporta in Bucuresti pana atunci, cu cele 54 de mandate pe ...citeste mai departe despre "Nicusor Dan incepe lupta pentru parlamentare - cat vrea sa obtina la alegeri" pe Ziare.com

#Nicusor Dan alegeri parlamentare, #USB alegeri parlamentare, #Uniunea Salvati Romania alegeri parlamentare , #Stiri Guvern