Nicusor Dan anunta ca USR participa la parlamentare chiar daca nu are sigla

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 15:30
988 citiri
Nicusor Dan anunta ca USR participa la parlamentare chiar daca nu are sigla
Foto: Facebook/Nicusor Dan

Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Romania, a anuntat ca formatiunea sa va participa la alegerile parlamentare, chiar daca momentant nu are sigla.

Nicusor Dan a explicat ca, miercuri, a fost admisa de tribunal fuziunea USB cu USR, dar ca este sigur ca PSD va contesta decizia si ca respectiva contestatie se va judeca peste doua sau trei saptamani. Insa, liderul USR a punctat ca problema siglei oricum nu va pune in pericol candidatura, pentru ca legea le permite sa o propuna pana la 1 noiembrie.

BEC, care a respins deja o cerere a USR in privinta siglei pentru ca seamana cu cea a USB, iar fuziunea dintre cele doua nu fusese decisa, va judeca, joi, o noua cerere in acest sens facuta dupa oferirea acordului.

"Nu a existat acceptul USB pentru ca USR sa foloseasca o sigla. Nu ne-am dat singuri acceptul. Azi BEC va judeca o noua cerere a noastra care vizeaza de data asta cu acceptul USB incuvintarea siglei. Avem dreptul sa o facem pentru ca in calendarul de alegeri aprobat ...citeste mai departe despre "Nicusor Dan anunta ca USR participa la parlamentare chiar daca nu are sigla" pe Ziare.com

#Nicusor Dan sigla USR, #Nicusor Dan USR alegeri, #Nicusor Dan USR parlamentare , #Stiri Guvern