Nicusor Dan accepta provocarea lui Predoiu: Foarte bine! Sa facem un sondaj

Duminica, 29 Mai 2016, ora 22:31
2750 citiri
Nicusor Dan accepta provocarea lui Predoiu: Foarte bine! Sa facem un sondaj
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul (USB) la Primaria Capitalei, a acceptat propunerea lansata de contracandidatul sau din partea PNL, Catalin Predoiu, de a face un sondaj de opinie din care sa rezulte un singur candidat al partidelor de dreapta, care sa poata invinge PSD in alegeri.

"Stiu ca niciunul dintre voi nu l-ar vota niciodata pe Catalin Predoiu. Dar sunt constient de faptul ca exista un risc real ca Firea-PSD sa castige Primaria Capitalei. Si ca o Dreapta unita ar avea sanse mai mari sa opreasca PSD.

De o saptamana, Catalin Predoiu tot spune ca are nevoie de un sondaj ca sa se retraga din cursa. Foarte bine! Sa facem un sondaj.

I-am propus in aceasta seara lui Catalin Predoiu sa facem un sondaj, organizat de o casa de sondaje internationala, care sa confirme ceea ce noi stim deja - eu sunt singurul care poate sa uneasca voturile anti-PSD.

Vreau sa fie foarte clar. Nu ma voi retrage din cursa, voi merge pana la capat. Eu ma bat de 10 ani pentru ...citeste mai departe despre "Nicusor Dan accepta provocarea lui Predoiu: Foarte bine! Sa facem un sondaj" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicusor Dan USB, #sondaj Nicusor Dan Predoiu , #Stiri Guvern