Nicolae Ciucă, despre criza din Ucraina: ”Îi asigur pe români că au fost luate toate măsurile în conformitate cu hotărârile CSAT”

Miercuri, 23 Februarie 2022, ora 11:30
1842 citiri
Nicolae Ciucă, despre criza din Ucraina: ”Îi asigur pe români că au fost luate toate măsurile în conformitate cu hotărârile CSAT”
Premierul Nicolae Ciucă FOTO: facebook/ Guvernul României

Premierul Nicolae Ciucă a cerut miercuri, 23 februarie, miniştrilor cu atribuţii în domeniu să urmărească în continuare situaţia din Ucraina şi pregătirea pentru orice scenariu, astfel încât cetăţenii să poată fi în siguranţă şi apăraţi.

Premierul Nicolae Ciucă a comentat, miercuri, în debutul şedinţei de Guvern situaţia din Ucraina.

”Doresc să-i asigur pe toţi românii că, la nivel instituţional, au fost luate toate măsurile în conformitate cu hotărârile CSAT. Sunt măsuri pe care, de asemenea, le-am coordonat cu aliaţii noştri şi, desigur, cu statele UE”, a transmis premierul.

Acesta a precizat că au fost deja întocmite planurile necesare, verificarea mijloacelor şi mecanismelor interne şi aliate.

”Le solicit în continuare tuturor miniştrilor cu responsabilităţi în domeniu să continue analiza şi partea de evoluţie a situaţiei, fiind în continuare nevoie de coordonare şi vigilenţă astfel încât să putem să asigurăm cetăţenii că suntem în măsură să le garantăm securitatea şi apărarea”, a mai declarat Ciucă. ...citeste mai departe despre "Nicolae Ciucă, despre criza din Ucraina: ”Îi asigur pe români că au fost luate toate măsurile în conformitate cu hotărârile CSAT”" pe Ziare.com

#Nicolae Ciuca criza ucraina, #siguranta romani criza ucraina, #romani Ucraina , #Stiri Guvern