MRU nu va candida din partea PNL la alegeri: E prea calificat pentru Parlament

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 08:38
814 citiri
MRU nu va candida din partea PNL la alegeri: E prea calificat pentru Parlament
Foto: Arhiva Ziare.com

Mihai Razvan Ungureanu, care a demisionat luni de la sefia Serviciului Roman de Informatii (SIE), nu va candida pe listele PNL la alegerile parlamentare, au transmis la unison co-presedintii formatiunii, Vasile Blaga si Alina Gorghiu.

"Domnul Mihai Razvan Ungureanu nu va candida pe nicio lista a PNL la alegerile parlamentare. Eu nu cred ca un om care a fost de doua ori sef la SIE ar mai fi benefic pentru el si pentru Romania sa intre in politica. Sunt foarte multe motive pe care nu o sa le dezvolt acum.

Nu cred ca locul lui MRU va fi in politica. (...) As minti sa va spun ca a fost vreo discutie sau vreo cerere sa intre pe vreo lista a noastra", a declarat Vasile Blaga la Realitatea TV.

Acesta a precizat ca orice cetatean se poate inscrie in partid, dar ca nu ar fi moral ca o persoana care a condus un serviciu de informatii atat de important sa mai faca politica.

Ideea este impartasita si de colega ...citeste mai departe despre "MRU nu va candida din partea PNL la alegeri: E prea calificat pentru Parlament" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mihai Razvan Ungureanu alegeri, #Ungureanu alegeri parlamentare, #Ungureanu alegeri parlamentare PNL , #Stiri Guvern