MRU, investit in functie in secret, cu participarea lui Iohannis

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 13:42
1046 citiri
MRU, investit in functie in secret, cu participarea lui Iohannis
Foto: site Administratia Prezidentiala

Mihai Razvan Ungureanu a fost investit, miercuri, in functia de director al Serviciului de Informatii Externe, la ceremonia neanuntata public fiind prezent si presedintele Klaus Iohannis.

"In cadrul evenimentului, domnul Presedinte Klaus Iohannis a subliniat pozitia importanta a Serviciului de Informatii Externe in recent adoptata Strategie Nationala de Aparare a Tarii, mai ales in contextul modificarilor geopolitice rapide din regiune.

Presedintele Romaniei a precizat, de asemenea, ca Serviciul de Informatii Externe se afla in prima linie a frontului impotriva provocarilor neconventionale din afara granitelor, de aceea trebuie sa-si consolideze toate instrumentele necesare atingerii scopurilor strategice care se refera la evaluare strategica, avertizare timpurie, prevenirea conflictelor, decizie in momente de criza intemeiata pe informatie reala, exacta si la timp", se arata in comunicatul remis presei de Administratia Prezidentiala.

De asemenea, presedintele a adaugat ca ...citeste mai departe despre "MRU, investit in functie in secret, cu participarea lui Iohannis" pe Ziare.com

#Ungureanu investit SIE, #Iohannis ceremonie investitura Ungureanu SIE , #Stiri Guvern