Miting PNL pentru sustinerea lui Ciolos - Harta restrictiilor de trafic in Bucuresti

Sambata, 05 Noiembrie 2016, ora 22:07
1037 citiri
Miting PNL pentru sustinerea lui Ciolos - Harta restrictiilor de trafic in Bucuresti
Foto: Facebook/Miting de lansare a candidatilor PNL

PNL organizeaza, duminica, incepand cu ora 17:00, in Piata Revolutiei din Capitala, un miting pentru lansarea candidatilor la alegerile parlamentare, dar si pentru sustinerea lui Dacian Ciolos.

"Daca il sustii pe Dacian Ciolos sa conduca guvernul si dupa alegerile din 11 decembrie, vino duminica alaturi de noi la mitingul de sustinere a lui Dacian Ciolos si de lansare a candidatilor PNL si a programului de guvernare. Partidul National Liberal a fost si ramane fidel principiilor care stau la baza Platformei Romania 100 si are pentru functia de prim-ministru al guvernului rezultat dupa alegeri o optiune ferma: Dacian Ciolos.

Daca esti printre cei care nu doresc sub nicio forma un condamnat penal in fruntea guvernului, daca nu vrei ca gasca infractorilor PSD sa puna din nou mana pe putere, vino alaturi de noi duminica, 6 noiembrie, in Piata Revolutiei, sa spunem impreuna: #goCiolos #goPNL", se arata in mesajul de pe pagina de Facebook a PNL.

Afla ce cuprinde Platforma #Romania ...citeste mai departe despre "Miting PNL pentru sustinerea lui Ciolos - Harta restrictiilor de trafic in Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#miting PNL Bucuresti, #miting PNL Capitala, #restrictii trafic capitala miting PNL , #Stiri Guvern