Ministrul Violeta Alexandru - cand vor disparea cozile si care e cea mai mare problema a administratiei? Interviu video

Vineri, 09 Septembrie 2016, ora 06:51
2834 citiri
Ministrul Violeta Alexandru - cand vor disparea cozile si care e cea mai mare problema a administratiei? Interviu video
Foto: Ziare.com

Guvernul Ciolos va obliga ministrii, secretarii de stat si inaltii functionari publici sa faca publice toate intalnirile cu grupurile de interese si toate informatiile legate de aceste discutii, in cadrul unei initiative in premiera numita Registrul Unic al Transparentei Intereselor, a anuntat ministrul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, Violeta Alexandru.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Violeta Alexandru a explicat pe larg aceasta initiativa, dar a vorbit si despre nemultumirile pe care le are in legatura cu efectele comisiei de taiat hartii: "Satisfactia e limitata, dar nu ne oprim, nu contemplam si inchidem subiectul. Vom veni cu alte masuri care sa faca functionale deciziile luate".

Ministrul considera ca in administratia romaneasca mentalitatea este adversarul transparentei, iar una dintre institutiile cu care a avut cele mai mari probleme este Ministerul de Interne.

Au trecut doua treimi din mandatul dvs. Ce ati reusit concret din ce v-ati propus?

Cea mai ...citeste mai departe despre "Ministrul Violeta Alexandru - cand vor disparea cozile si care e cea mai mare problema a administratiei? Interviu video" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cozi pasapoarte permise, #birocratie Romania legi schimbate , #Stiri Guvern