Ministrul Transporturilor Ioan Rus si-a dat demisia

Joi, 11 Iunie 2015, ora 16:25
1153 citiri

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia din functie, joi dupa-amiaza, in urma declaratiilor de miercuri seara, in care le-a numit "curve" pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate si "golani" pe copiii acestora.

"Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Ioan Rus a ajuns la Palatul Victoria, joi dupa-amiaza, cu putin timp inainte de ora 16.00, iar circa jumatate de ora mai tarziu premierul Victor Ponta a anuntat pe Facebook ca a acceptat demisia acestuia.

Ministrul Transporturilor a declansat un scandal urias dupa ce i-a jignit pe romanii plecati la munca peste hotare, miercuri seara.

"Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu.

O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de Euro vin acasa jumatate", a declarat Ioan Rus, miercuri seara, intr-o emisiune la Digi24.

Citeste mai departe despre "Ministrul Transporturilor Ioan Rus si-a dat demisia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ioan Rus demisie , #Stiri Guvern