Ministrul Sanatatii: Vrem o tara ca afara? Perfect, hai sa muncim ca afara!

Vineri, 29 Ianuarie 2016, ora 08:31
1204 citiri
Ministrul Sanatatii: Vrem o tara ca afara? Perfect, hai sa muncim ca afara!

Raportat la ansamblul societatii, sistemul de sanatate e peste medie, dar criticam fara sa ne uitam la noi insine. E foarte usor sa te raportezi la un sistem frumos, pe care il vezi la televizor, si la performantele lui extraordinare, fara sa te gandesti cat costa acel sistem, afirma ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, ministrul Sanatatii a prezentat in premiera concluziile in urma primului an de functionare a cardului de sanatate si a anuntat ca intentioneaza sa extinda cardul si in cazul copiilor.

Ministrul a explicat in ce masura va rezolva criza periodica a vaccinurilor, iar copiii nevaccinati nu vor fi acceptati la gradinita si la scoala.

Dr. Achimas-Cadariu a detaliat prioritatile mandatului sau si a aratat ce isi doreste sa lase in urma la finalul lui.

Ati preluat domeniul pe care multi il considera marele bolnav al societatii romanesti. Care sunt tumorile primare pe care le-ati identificat si pe care trebuie sa le... citeste mai departe despre "Ministrul Sanatatii: Vrem o tara ca afara? Perfect, hai sa muncim ca afara! Sistemul sanitar e peste media societatii romanesti Interviu video " pe Ziare.com

#ministrul Sanatatii Achimas Cadariu, #infectii intraspitalicesti antibiotice, #exod medici, #lege vaccinare , #Stiri Guvern