Ministrul Sanatatii anunta controale pentru imigranti si mai multa mancare in spitale

Vineri, 28 August 2015, ora 07:28
870 citiri
Ministrul Sanatatii anunta controale pentru imigranti si mai multa mancare in spitale
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat joi seara, intr-o conferinta de presa la Bacau, ca imigrantii ce vor fi repartizati Romaniei potrivit intelegerilor convenite la nivelul Uniunii Europene "vor fi controlati din punct de vedere medical".

"Controlul medical este firesc, avand in vedere faptul ca respectivele persoane vin din regiuni diferite, zone ce se confrunta din punct de vedere medical cu probleme diferite. Iata si un exemplu. In Siria se consemneaza in prezent multe cazuri de poliomelita. Asa ca va fi necesara investigarea starii de sanatate a imigrantilor si exista potentialul pentru efectuarea unei asemenea proceduri", a precizat Nicolae Banicioiu.

Ministrul Sanatatii a mai spus ca toti imigrantii ce vor fi primiti oficial in Romania "vor beneficia de asistenta medicala de urgenta in mod gratuit".

Centru pentru mii de refugiati la Targoviste? "Ar fi o tragedie. Maine poti sa spui ca pica o bomba atomica"Va patrunde Statul Islamic in Romania odata cu ...citeste mai departe despre "Ministrul Sanatatii anunta controale pentru imigranti si mai multa mancare in spitale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Banicioiu imigranti controale medicale, #imigranti Romania ministrul Sanatatii , #Stiri Guvern