Ministrul Razvan Nicolescu, acuzat de minciuna si tradarea intereselor statului

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 11:01
1243 citiri
Ministrul Razvan Nicolescu, acuzat de minciuna si tradarea intereselor statului
Foto: Guvernul Romaniei

Deputatul PSD Iulian Iancu il acuza pe ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu (foto), fost manager in compania petroliera OMV Petrom, ca, odata ajuns in Guvern, a inceput sa faca lobby pentru aceasta companie in detrimentul intereselor statului roman.

Acuzatiile vin in contextul in care Guvernul Ponta a decis, miercuri, in mod surprinzator, amanarea cu un an a renegocierii redeventelor, cu toate ca, spune Iulian Iancu, "in constructia unui buget, cea mai sigura componenta este cea venita din redevente".

Guvernul renunta la negocierea redeventelor - Acelasi sistem va fi valabil si in 2015

"In mod surprinzator, practic, a inceput sa faca lobby de pe pozitia guvernamentala in a nu sustine o dezbatere publica pentru redevente", a acuzat Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii si Servicii din Camera Deputatilor.

"Amanarea cu un an de zile este amanarea celei mai predictibile compenente a bugetului nostru. De ce s-a dorit? Nu pot decat sa deduc ca avem de-a ...citeste mai departe despre "Ministrul Razvan Nicolescu, acuzat de minciuna si tradarea intereselor statului" pe Ziare.com

#Razvan Nicolescu Iulian Iancu redevente, #Iulian Iancu renegociere redevente, #Razvan Nicolescu OMV ministru , #Stiri Guvern