Ministrul Razvan Nicolescu pleaca din Guvern - Energia revine la Ministerul Economiei

Sambata, 13 Decembrie 2014, ora 15:48
1418 citiri
Ministrul Razvan Nicolescu pleaca din Guvern - Energia revine la Ministerul Economiei
Foto: Romania Libera

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat sambata ca va pleca din Guvern. Premierul Victor Ponta i-a comunicat ca va comasa ministerul pe care l-a condus Nicolescu cu Ministerul Economiei.

"Am discutat, astazi, cu prim-ministru Ponta despre ceea ce urmeaza. Mi-a comunicat ca isi doreste un nou concept: lipirea, din nou, a departamentului de energie la ministerul economiei si numirea unui ministru politic.

I-am multumit pentru ca mi-a dat sansa sa fac ceva pentru Romania in aceste 10 luni. I-am comunicat ca nu ma intereseaza nici o alta functie publica in Romania si l-am rugat sa continue reformele incepute in energie: finalizarea straregiei energetice intrata in ultima sa faza, imbunatatirea eficientei companiilor de stat, cresterea transparentei si a integritatii, depolitizarea sectorului, atragerea tinerilor in administratia care gestioneaza sectorul energetic", a scris pe Facebook Razvan Nicolescu.

Un fost ministru ar putea prelua Economia in noul Guvern ...citeste mai departe despre "Ministrul Razvan Nicolescu pleaca din Guvern - Energia revine la Ministerul Economiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Razvan Nicolescu demisie guvern, #Razvan Nicolescu demisionat, #Razvan Nicolescu demisionat Guvern , #Stiri Guvern