Ministrul Pruna explica minciunile de la CEDO, azi, in Parlament. Tariceanu vrea si situatia interceptarilor din ultimii 16 ani

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 07:34
805 citiri
Ministrul Pruna explica minciunile de la CEDO, azi, in Parlament. Tariceanu vrea si situatia interceptarilor din ultimii 16 ani
Foto: Arhiva (B1 TV)

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, se va adresa, marti, Parlamentului inainte de votul asupra motiunii simple depuse de PSD impotriva ei.

Cu aceasta ocazie, Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, i-a cerut sa prezinte si situatia interceptarilor din ultimii 16 ani.

Raluca Pruna se va adresa Parlamentului la ora 11:30, sedinta de vot final fiind programata la 12:30, informeaza Mediafax.

Saptamana trecuta, ministrul Justitiei nu s-a prezentat la dezbaterea motiunii simple depuse de PSD, din cauza ca se afla in strainatate si avionul cu care trebuia sa vina a avut intarzieri.

Raluca Pruna a adresat ulterior o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor in care a solicitat sa ia cuvantul in sedinta plenului de saptamana aceasta, inainte de a se da votul pe motiune. Votul a fost amanat saptamana trecuta, dupa ce s-a constatat ca in sala de sedinta nu mai era cvorum.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a profitat de ocazie si i-a cerut ministrului ...citeste mai departe despre "Ministrul Pruna explica minciunile de la CEDO, azi, in Parlament. Tariceanu vrea si situatia interceptarilor din ultimii 16 ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Raluca Pruna motiune, #Tariceanu interceptari Raluca Pruna , #Stiri Guvern