Ministrul Pastarnac este contestata de sotia unui ranit din #Colectiv: Mi-e scarba!

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 14:07
1624 citiri
Ministrul Pastarnac este contestata de sotia unui ranit din #Colectiv: Mi-e scarba!
Foto: Arhiva Ziare.com

Jurnalista Oana Matei, sotia lui Cristian Matei, ranit in urma incendiului din clubul Colectiv, a sustinut ca Andreea Pastarnac, ministrul propus pentru portofoliul Romanii de Pretutindeni, a mintit cand a spus in comisia parlamentara ca datorita eforturilor ei diplomatice Israelul a fost unul dintre primele state care au ajutat medical pentru tratarea ranitilor de la Colectiv.

Oana Matei a precizat ca decizia de a-l transporta pe sotul ei in Israel ii apartine, iar fosta ambasadoare nu a ajutat-o in niciun fel.

"As vrea doar sa amintesc ca, in urma eforturilor diplomatice pe care le-am facut in urma cu un an de zile, statul Israel a fost unul din primele state care au ajutat medical pentru tratarea ranitilor de la Colectiv. Cei trei tineri raniti care au ajuns in Israel s-au bucurat de tot sprijinul misiunii diplomatice si al meu personal. Acest lucru a fost mentionat de doctorii romani si israelieni care lucreaza in acest spital intr-o scrisoare publica adresata opiniei publice ...citeste mai departe despre "Ministrul Pastarnac este contestata de sotia unui ranit din #Colectiv: Mi-e scarba!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sotie ranit Colectiv ministru, #ministru Postarnac victime Colectiv, #ministru Postarnac Colectiv , #Stiri Guvern