Ministrul Muncii se spala pe maini de proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari

Vineri, 17 Aprilie 2015, ora 12:42
841 citiri
Ministrul Muncii se spala pe maini de proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, vineri, intrebata daca este de acord cu proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari, ca in acest caz decizia apartine "in exclusivitate" Parlamentului.

Intrebata daca este de acord cu o lege speciala pentru parlamentari, Rovana Plumb a precizat ca initiativele legislative "apartin in exclusivitate Parlamentului".

"Vom discuta in momentul in care va aparea o astfel de initiativa legislativa, dar decizia in ceea ce priveste initiativele legislative venite din partea colegilor din Parlament apartine in exclusivitate Parlamentului", a afirmat ministrul Muncii.

Pensii speciale pentru parlamentari: Unii liberali fac un pas in spate

Intrebata daca, de principiu, Guvernul sustine o astfel de lege, dat fiind ca va trebui sa dea un aviz, Rovana Plumb a spus: "Tipurile de avize pe care le da Guvernul pe initiativele legislative sunt: sustine, nu sustine sau Parlamentul decide. In acest caz, Parlamentul va decide".

Propunerea ...citeste mai departe despre "Ministrul Muncii se spala pe maini de proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pensii speciale parlamentari, #parlamentari pensii , #Stiri Guvern