Ministrul Justitiei, pus pe fapte: Vrea sa bruieze semnalul in inchisori si sa reduca numarul "scriitorilor"

Duminica, 18 Octombrie 2015, ora 19:29
1630 citiri
Ministrul Justitiei, pus pe fapte: Vrea sa bruieze semnalul in inchisori si sa reduca numarul "scriitorilor"
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Justitiei Robert Cazanciuc vrea sa instaleze in penitenciare aparate de bruiat semnalul la telefoanele mobile, pentru ca unii detinuti se folosesc de astfel de dispozitive primite ilegal de la familie pentru a comite infractiuni din inchisoare.

"Avem in derulare in momentul de fata un proces destul de important, spre exemplu de a bruia semnalele de telefon mobil din jurul unui penitenciar. Este un prim pas extrem de important. S-au gasit kit-uri de telefonie mobila in toate obiectele posibile si imposibile. O sa facem la un moment dat o expozitie cu toate lucrurile gasite", a declarat Robert Cazanciuc, la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la ProTV.

Sistem de bruiaj al telefoanelor mobile in inchisori - cand va fi implementat

Totusi, echipamentele sunt destul de costisitoare, sustine acesta. "E o procedura in derulare de un an de zile, sunt proceduri de achizitie, sunt sume destul de importante pentru aceste echipamente. Trebuie sa blochezi semnalul in penitenciar, nu si ...citeste mai departe despre "Ministrul Justitiei, pus pe fapte: Vrea sa bruieze semnalul in inchisori si sa reduca numarul "scriitorilor"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cazanciuc semnal inchisori, #Cazanciuc carti penitenciar , #Stiri Guvern